Слушнете ја досега необјавената песна од Џорџ Мајкл!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 30.12.2016 - 10:30

Момчето на прерано починатата ѕвезда Џорџ Мајкл, Фади Фаваз, во негова чест во јавноста пушти досега необјавена песна од пејачот!

Се работи за песната со наслов "This Kind of Love", за која се верува дека Џорџ Мајкл ја има напишано заедно со Сер Елтон Џон. Нека му е лесна земјата на Мајкл, и му благодариме за убавата музика: