Славко Калезиќ ја прокоментира врската со Шерифовиќ

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 17.05.2017 - 17:46

Откако Славко Калезиќ е одбран да ја представува Црна Гора на Евровизија, испливаа стари фотографии на кои се потсетивме дека е баш тој еден и единствен партнер кој Марија Шерифовиќ и го покажа на јавноста.

После тоа Шерифовиќ не го коментираше многу својот љубовен живот во јавноста, но се чини дека и Славко не сака многу да се потсетува на овој период. 

Бевме во врска одма после нејзината победа на Евровизија. Зборувавме за тоа, но нејзиното искуство не ми помогна многу бидејќи јас имав своја стратегија - изјави Славко и брзо стави точка на таа тема.