Сите мислат дека овие ѕвезди се милионери, но се „шворц“

Сите мислат дека овие ѕвезди се милионери, но се „шворц“

Актерот Николас Кејџ речиси ги потроши парите на вилите, јахтите и автомобилите, но и необични работи. Тој, исто така, купил две отровни албино кобри незаконски во Калифорнија и дал еден и пол милион долари за првото издание на стрипот-Супермен. Погледнете кој е „протечен бојлер” кога станува збор за пари.

Бела Торн

Линзи Лохан

Џони Деп

Чарли Шин

Николас Кејџ