А што потоа?

Објавено: 11.04.2017 - 11:26

Режија: Драгана Гунин

Играат: 
Бојан Лазаров
Јанка Лефкова
Нина Максимова
Марјан Наумов
Дарко Ристовски
Благојчо Стојанов 
Емине Халил

Продукција: Марија Павлеска

Премиера: 11.04.2017 (вторник) 20 часот, Џебно кино на МКЦ
Прва изведба: 13.04.2017 (четврток) 20 часот, Џебно кино на МКЦ

Благодарност до:
Младински Културен Центар
Артин Селмани
Кристина Нановиќ
Сашо Н. Алушевски
Марјан Петковски
Бојан Станиќ

*Претставата содржи вознемирувачки материјал и не се препорачува за лица помлади од 14 години.

Резервации од понеделник 10.04.2017 на: 02 3 115 225 ( билетара на МКЦ)
Цена на билет: 200 денари
#МртвитеНеСеСтатистика