Што мажите приметуваат на жените во текот на сексот?

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 03.04.2017 - 12:22

Објавата е само за женскиот пол. Кога треба да водиме љубов со својот партнер првиот пат, тоа секогаш претставува големо оптерерување.

Еден куп прашања се вртат во нашата глава. Можеби му се допаѓаат моите нозе во фармерки, но кога ќе го види целулитот сигурно ќе се разочара. Дали ќе му сметаат стриите... и слично. Одговорот е едноставен - Нема. Тоа што понекогаш ние умееме да бидеме фокусирани на маните на своето тело не значи дека и другите ги гледаат под лупа. Сепак кога ќе дојде до самиот чин, тој нема да застане на ниту една точка од наведеното. Женското тело е по правило многу привлечно за мажот, но доколку во кревет одведе згодна девојка која сета иницијатива му ја препушта на него нема баш да биде најзадоволен. Од друга страна ако во кревет одведе девојка која е полна со самодоверба ќе разбуди само страсти во него.

Затоа опуштете е и уживајте во сексот.