Што мажите мразат кај најпознатите секс пози?

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 24.03.2017 - 20:56

И секс позите имаат свои предности и мани.

Еве што припадниците на појакиот пол им "замеруваат" на некој од најпопуларните пози:


1. Мисионерска:

Maжите оваа поза ја сметаат за досадна. Како тие сликовито ја опишуваат, тоа е како да јадете леб и путер секој ден. Не е ни тоа лошо, но секојпат чекате прилика да наиде нешто ново и повкусно, односно поинтересно.

2. Doggy:

Оваа поза е една од поомилените кај машкиот род, тие немаат никаква замерка. Добро е да се знае!

3. Каубојка:

Предноста на позата во која жената е горе има многу, но постои еден недостаток - оваа поза е најлесна за повредување на пенисот.


4.Секс под туш:

Како прво тука машките мора да стојат. Како второ се е лизгаво и многу опасно. Вода влегува во очи...а има и доста друго....

5.69:

Една од поинтимните пози, всушност е и многу неудобна за повеќето мажи, но и жени.

Зошто? Една од причините е дека вашите лица се во вашите задници. И тоа е сосема доволно.