Семејството Попадиќ со идентичен портрет како и пред 3 децении

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 18.03.2017 - 19:26

И после 30 години од првото емитување на српската серија Подобар живот”, секое нејзино репризирање постигнува рекордна гледаност.


Сценариото за “Подобар живот” е напишано од Синиша Павиќ, а неговата режија ја потпишуваат Александар Ѓорѓевиќ, Михајило Вукобратовиќ и Андрија Ѓуриќ.

Семејството Попадиќ , односно глумците Светлана Бојковиќ, Лидија Вукиќеиќ, Марко Николиќ, Борис Комнениќ и Драган Бјелогрлиќ рекреираа со добро познатиот заеднички портрер за 600-от број на магазинот Стори”.