Saturday in Public Room

Објавено: 08.03.2017 - 18:54

Резервирајте ја оваа сабота за OffBeatz и уживање во нивната селекција на funk, disco, soul мелодии ~

Се забавуваме заедно со Јана Бурческа- вокал, Александар Филиповски- гитара, Димитар Ганчевски- клавијатура, Марко Василевски- бас, Дамјан Даневски- тапани.

Ако сакате барска маса за вашето друштво, може да не добиете на:
https://rezerviraj.mk/detali-za-nastan/saturday-public-room-pJc99
078 250 554
[email protected]