Ријана или папагалот, кој ја пее подобро?

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 26.02.2017 - 20:43

Која е разликата помеѓу Ријана и папагал? Кога ќе го изгледате видеово, ќе видите дека нема многу разлика, барем кога станува збор за пеењето! :)

Некој корисник на Редит со прекар Ursinarium го објави ова на својот профил, а неодоливото папагалче кое го пее хитот "Monster" го освои интернетот: