Првите чекори на ова поларно мече ќе ви го освојат срцето!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 02.03.2017 - 22:02

Ова неодоливо слатко поларно мече родено во Зоолошката градина во Минхен има само три месеци, а веќе го освои светот!

Мечето е женка, тежи 8.4 килограми и сеуште нема име, а го роди 10-годишната поларна мечка Џована.

Играта и првите чекори на ова бушаво и енергично бебе ќе ви го украдат срцето, а кога ќе видите дека знае и да намигнува...