Преубави фотографии од волшебната Лапонија

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 13.12.2016 - 13:09

Волшебната Лапонија е совршената дестинација доколку сакате да се чувствувате како во зимска бајка, а уште помагично е тоа што таму живее Дедо Мраз!

Погледнете ги фотографиите кои ќе ви го стоплат срцето и ќе ве натераат да верувате во зимска магија!