Преслатко видео од татковци и ќеркички кои играат балет!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 16.02.2017 - 19:52

За Денот на Вљубените, Балетскиот центар во Филаделфија организираше несекојдневен настан посветен на најубавата љубов што постои - онаа меѓу татковците и нивните ќеркички!

Татковците беа поканети да присуствуваат на часот по балет кој го посетуваат нивните ќерки, а не беа поштедени - тие мораа да играат заедно со нив!

Резултатот се овие преслатки видеа кои ги освоија симпатиите на милиони луѓе:

Daddy Daughter Valentine's Ballet Class

A post shared by Philadelphia Dance Center (@pdc5678) on Feb 14, 2017 at 4:41pm PST

Dad's are MOVING ALONG TONIGHT!!!

A post shared by Philadelphia Dance Center (@pdc5678) on Feb 14, 2017 at 5:37pm PST

Dad's moving right along the floor tonight!!! Jumping turning, so impressive!!!

A post shared by Philadelphia Dance Center (@pdc5678) on Feb 14, 2017 at 5:42pm PST