Преслатки нови фотографии од Норт и Сент Вест!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 06.01.2017 - 10:52

Ким Кардашијан наголемо се враќа на социјалните медиуми во 2017 година, но сега за сега среќни сме што повеќето фотографии што ги сподели се од нејзиното семејство.

Новите преслатки фотографии од малите Норт и Сент Вест што Ким ги објави на Инстаграм ќе ве разнежнат:

На неколку од фотографиите се појавува и самата Ким и нејзиниот сопруг Канје Вест, со што барем засега ги исклучува гласините за брачните проблеми на овој пар и можниот развод.