Премиера - Северина ја објави песната Исповид

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 14.04.2017 - 23:01

Во духот на празниците, Северина ја објави песната Исповид, која ќе се најде на новиот албум, кој ќе излезе на продажба од 21 Април.

Во описот на оваа нумера таа напиша - "Една од поубавите песни кои сум ги испеала"