Прекрасните портрети на Оскаровците од Марк Селиџер!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 01.03.2017 - 20:05

Магазинот "Vanity Fair" го ангажираше познатиот фотограф Марк Селиџер за да ја создаде оваа прекрасна емотивна приказна од портретите на овогодинешните добитници на престижната награда Оскар.

Ѕвездите фатени во интимните моненти веднаш по големата возбуда никогаш не изгледале попрекрасно и поранливо во исто време, и ако постоеше категорија Оскар за најдобри портрети на оскаровците, Марк Селиџер дефинитивно ќе беше победник. :)