Познати кои со гордост си ги носат своите лузни

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 28.03.2017 - 19:39

И иако фотошопираните слики на познатите на кој се смеат ни кажуваат поинаку овие познати ѕвезди своите несовршености со гордост ги носат и ги покажуваат.

Ова се некој од познатите личности кои имаат лузни на лицето или телото:

Ед Ширан

Тина Феј

Џејсон Момоа

Сил

Харисон Форд

Џона Хил

Шерон Стоун

Кели Куко

Чарли Пут