PornHub со совршен предлог за поклон за мајките

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 05.05.2017 - 20:51

Најпознатиот порно сајт PornHub дизајнираше “Mommy's Special Classes", односно “Специјалните наочари на мама“.

Во рекламата може да се види како синот и спрема доручек на својата мајка и и остава посебен поклон - наочари, кои ја воведуваат во новиот свет на фантазијата.