Погледнете како изгледа денес внуката на Елвис Присли!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 11.01.2017 - 12:31

Доколку го гледавте доделувањето на Златните Глобуси што се случи во неделата, можеби забележавте дека актерката која беше номинирана за Најдобра актерка во серија изгледа малку познато.


Тоа е затоа што се работи за 27-годишната Рајли Кју, ќерката на Лиза Мери-Присли, и внуката на никој друг освен самиот крал Елвис Присли!

Сличноста со нејзиниот легендарен дедо е неверојатна, и Рајли навистина во меѓувреме без нашето внимание се претворила во вистинска убавица. Освен музиката, Кралот оставил и друго убаво наследство! :)