Погледнете ја новата "Yeezy" колекција на Канје Вест!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 16.02.2017 - 21:21

Знаеме дека во последниве години модните дизајнери најмногу црпат инспирација од уличната мода, но изгледа дека Канје Вест ова го сфатил премногу буквално. :)

За утеха, оваа година Канје барем се потруди да ги облече во нешто манекенките. Погледнете како изгледа новата колекција од неговиот бренд "Yeezy":