Погледнете ја целата колекција на The Weeknd за H&M!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 28.02.2017 - 19:53

Долгоочекуваната колекција која е резултат на соработката помеѓу The Weeknd и модниот гигант H&M конечно е тука!

Колекцијата која се вика "Пролетни Икони Одбрани од The Weeknd" ќе биде ставена на продажба од утре, а за промоцијата беше снимено и видео:

Колекцијата се одликува со урбани парчиња како бомбер-јакни и блузони, токму такви какви што носи самиот The Weeknd. Тој изјави дека оваа колекција сосема го отсликува неговиот стил.

Погледнете како изгледа: