Погледнете го спотот за новата "Everyday" на Аријана Гранде!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 28.02.2017 - 02:31

Во неделата Аријана Гранде го објави видеозаписот за нејзината нова песна со наслов "Everyday" која е дел од нејзиниот албум "Dangerous Woman".

Песната е заразна, а секогаш е уживање да ја гледаме младата и убава Аријана: