Погледнете ги волшебните полиња со лалиња во Холандија!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 05.03.2017 - 18:57

Кон крајот на месецот Март Холандија станува најпосакуваната дестинација во Европа - волшебните лалиња почнуваат да цветаат, а пејзажите со бескрајни шарени полиња се глетка за уживање.

Во пресрет на пролетта што доаѓа, погледнете ги овие прекрасни фотографии од шарените лалиња и по некоја ветерница, најубавите обележја на оваа држава: