Победничките фотографии na "National Geographic" 2016!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 14.12.2016 - 14:00

Мрежата "National Geographic" ги објави овогодинешните победници на престижниот натпревар за Фотограф на тема Природа на Годината.

Признанието и наградата од 2.500 долари ја доби Грег Лекур со неговата подводна фотографија од предатори кои ловат сардини, а погледнете и кои други прекрасни фотографии се најдоа меѓу победниците: