По долга пауза, Нели Фуртадо се враќа со нов албум!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 24.02.2017 - 01:20

По хитот “Promiscuous”, Нели Фуртадо се повлече од сцената, па вистинско и пријатно изненадување е што таа се враќа со најава за нов албум!


Новиот албум ќе се вика "The Ride" и не звучи како нејзините претходни албуми. Фуртадо најави дека отсега почесто ќе доаѓа од Торонто во Њујорк. Таа во Торонто живее со својата 13-годишна ќерка Невис.

Во новиот албум Фуртадо соработува со артисти како Сент Винсент, направи свежа фотосесија за магазинот Космополитен, а и веќе ја пушти песната Cold Hard Truth која го најавува нејзиното враќање: