Овој одговор на победникот на Евровизија ќе ве изненади

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 15.05.2017 - 23:12

Салвадор Собрал пред неколку дена ви беше непознат човек, но овие неколку дена е најпопуларниот маж за кој се пишува и зборува постојано. Социјалните мрежи се преплавени со вести за него, а медиумите се повеќе се трудат да дознаат нешто ново.


Тој открива дека е бисексуалец и дека не би му пречело да има врска со маж. - Тоа е најубавата врска на љубовта, не е важен полот. Кога го прашаа дали пробал дрога, одговорот на шармантното момче не само што ќе ве изненади, туку и ќе ве шокира.

Додека бев на Мајорка користев печурки и други работи. Беше кул, но не траеше долго - изјави тој.