Овој креативен татко ги подготвува најзабавните оброци!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 09.01.2017 - 16:54

Лалех Мохмеди е таткото кој нашол навистина креативен начин да го натера својот син да јаде здрава и органска храна, претворајќи го секој оброк во еден од омилените цртани ликови!

Неговиот неверојатен талент го направи Инстаграм-ѕвезда и му помогна оваа уметност да ја претвори во сопствен бизнис. Заслужено! :)