Овој јапонски фотограф им дава живот на играчките!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 20.02.2017 - 21:23

Јапонскиот фотограф Хот Кеноби од Осака најде навистина интересен начин да ги спои своите две најголеми страсти - фотографијата и акционите играчки во една волшебна приказна.

Сместувајќи ги во креативни и истовремено секојдневни и надреални ситуации, Кеноби им дава живот на своите омилени херои, а резултатот е комично-генијален: