Овој филм е прогласен за најдобар хорор на деценијата!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 27.02.2017 - 20:27

Новиот хорор филм со наслов "Get Out" кој е дело на режисерот Џордан Пил е првиот филм што успеа да собере 100 проценти на онлајн филмскиот форум Rotten Tomatoes!

Во главна улога се појавуваат актерите Даниел Калуја и Алисон Вилијамс, а публиката ширум светот веќе го прогласи овој филм за најдобриот хорор на деценијата!

Погледнете го трејлерот: