Овие тетоважи ќе бидат хит во 2017 година!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 29.12.2016 - 17:49

Доколку планирате да се истетовирате во новата година, но сѐ уште не знаете што би нацртале трајно на вашето тело, можеби ќе добиете инспирација од трендовите кои ги предвидеа едни од најголемите тату уметници.

Станува збор за изборот на уметникот Bang Bang, кој ги тетовира Кајли Џенер, Кара Делавињ и Ријана, и на уметникот JonBoy кој ги тетовира Кендал Џенер, Хајли Болдвин и Џастин Бибер.

1. Тетоважи на колкот

2. Во внатрешноста на раката


3. Фотореалистични тетоважи

4. Минијатурни тетоважи


5. Козметички тетоважи (веѓи, пеги...)


6. Натписи


7. Геометриски тетоважи