Овие големи девојки знаат да танцуваат!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 12.01.2017 - 10:12

Со повеќе од 7.7 милиони прегледи за еден ден, овие големи девојки станаа вистинска интернет сензација. Се работи за танчерската група  Pretty Big Movement koja e која е составена од прилично крупни и неверојатно талентирани танчерки!

Основач на Pretty Big Movement е Акриа Армстронг, која во ова видео ја раскажува и својата приказна за тоа колку е тешко да си плус-сајз девојка во оваа индустрија. Aрмстронг не можела да најде агент кој ќе сака да ја застапува дури и откако се појавила во спот на Бијонсе! "По сите фрустрации и сите аудиции на кои бев одбиена, одлучив да креирам сопствена платформа каде дебелите жени ќе се чувствуваат удобно. Сакам да им помогнам на жените да стекнат самодоверба да танцуваат, но и за се' останато", вели Армстронг.

Погледнете ја оваа епска кореографија :)