Овие чудни овошја и зеленчуци ќе ве изнасмеат!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 10.01.2017 - 11:28

Понекогаш, репката не е само репка. Понекогаш, репката може да има нозе и да пробува да избега.

Овие пресмешно оформени овошја и зеленчуци ќе ве натераат да погледнете двапати - навистина откачен начин на кој природата знае да се пошегува со нас! :)