Овие 10 манекенки ќе владеат во 2017 година!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 03.01.2017 - 12:56

Познатиот и влијателен магазин "Harper's Bazaar" направи листа на новите модни имиња кои треба да ги знаеме и од кои се очекува да ја освојат модната индустрија.

Запознајте ги девојките кои ќе владеат на модните писти и насловните страници во 2017 година, и почнете да ги следите на Инстаграм :)

1. Дилон

2. Ебони Дејвис

3. Ламика Фокс

4. Мекинли Хил

5. Робин Холцен

6. Сторми Бри

7. Чејс Картер

8. Зури Тиби

9. Тереза Хејс

10. Слик Вудс