Овде баш се користел фотошоп

Овде баш се користел фотошоп

Славните не се имуни на фотошоп, а ова се само некои од доказите дека знаат да претераат и тоа многу.

  • Ariana Grande

Не знаеме што сакаше да постигне, но она што не може да не се примети е огромната дланка на Ариана.

  • Kylie Jenner

Иако сестрите Кардашијан се познати по големите задници Кајли на оваа фотографија го искористи фотошопот, но големите џебови и гајки ја открија.

  • Taylor Swift

Тејлор и другарките заборавија да ја израмнат оградата на бродот.

  • Britney Spears

Бритни го намали стукот така што го зголеми просторот под стукот, а за да биде толку очигледно заборави да стаи плочки на кои лежи, па изгледа како да лебди.