Оваа згодна девојка ќе работи за Доналд Трамп

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 19.05.2017 - 14:24

Tрамп продолжува со вработување на убави жени околу него! Згодната водителка Кимберли Гифојл е во преговори со Белата куќа за важна и одговорна функција, да зборува во името на Белата куќа и администрацијата на Доналд.

Кимберли работи во Fox News, која во текот на кампањата отворено застана на страната на Доналд Трамп.

“Јас сум патриот и би ми била чест вака да и служам на татковината.“ - изјави Кимберли и додаде “ако сакате да бидете успешни и комуницирате со претседателот Трамп морате да бидте особа во чие друштво тој сака да го поминува времето.“.

Новинарката се познава со семејството Трамп повеќе од десет години, а се запознале на хуманитарна акција во 2004 година во Њу Јорк.