Оваа јога-инструкторка прави чуда!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 16.12.2016 - 12:38

Това е 36-годишна јога-инструкторка од Чикаго чија цврстина и флексибилност ќе ве остават зачудени. Замислете, оваа девојка не користи душек за јога туку сите сложени вежби ги изведува на ѕид!


Until the walls come tumblin' down... I've got some things in mind for them

A video posted by Tova (@tditty2) on Dec 10, 2016 at 6:43pm PST

Some say walls are meant to be broken...I think we can find a better use for them

A video posted by Tova (@tditty2) on Dec 3, 2016 at 3:16pm PST

Сакам да експериментирам со тоа што ме опкружува и да си играм со различни површини", вели Това, која сето ова го постигнала дури откако ја родила втората ќерка.

 

"Се трудам да правам баланс помеѓу цврстината и флексибилноста - премногу флексибилност не е стабилна, а премногу цврстина ве прави поподложни на повреди", додава Това.

Оваа јога-инструкторка која моментално има повеќе од 80.000 следбеници на Инстаграм вели дека малку ѝ требало да се откаже од идејата да ги споделува своите вежби на социјалните медиуми, најмногу поради огромната конкуренција од згодни девојки кои вежбаат јога облечени во скапи дизајнерски облеки.

When you sit on a searing slab of granite that's been cooking in the blazing sun

A video posted by Tova (@tditty2) on Aug 10, 2016 at 8:06pm PDT