Oваа ѕвезда од Хари Потер се појави во Плејбој!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 16.02.2017 - 09:59

Децата-ѕвезди од филмот Хари Потер пораснаа. Ја паметите Пензи Паркинсон, симпатијата на Драко Малфој од Слидерин?


Актерката која ја глумеше се вика Скарлет Бирн, и е новата ѕвезда на мартовското издание на секси магазинот Плејбој:

Изненадувачки е како сите ликови од волшебната приказна за Хари Потер пораснаа во навистина убави и згодни фраери и фраерки; кога на Невил Лонгботом му успеа, има надеж за сите! :)