Оваа девојка тргна на пат околу светот со своето куче!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 06.01.2017 - 12:24

Марина Пиро е девојката од Италија која одлучи да го обиколи светот со своето посвоено куче Оди и со своето интересно комбе кое таа го нарекува Пем.


За 500 евра Марина сосема го редизајнираше старото Рено Кангу комбе, правејќи од него топол и симпатичен подвижен дом за неа и за Оди.

Нивната цел? Не да посетат колку што е можнно повеќе места, туку вистински да ги искусат и да уживаат во местата што ќе ги посетат.

Само напред! :)