Оваа девојка е изгубената близначка на Адел!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 22.02.2017 - 15:45

Досега имаме видено многу двојници и двојнички на славните личности, а овој пат сме убедени дека поголема е шансата да станува збор за изгубена близначка, отколку за случајна сличност.

Имено, кога ќе ја погледнете 23 годишната Елинор Хелборг од Шведска, сигурни сме дека ќе се согласите со нас!

Оваа девојка е "слика и прилика" на популарната пејачка, а за сличноста да биде уште поголема, таа и се шминка исто како Адел.

Ако ви требаат повеќе докази, погледнете ги фотките од нејзиниот профил на Инстаграм.