Ова се 5-те највлијателни Ангели на Викторија!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 05.01.2017 - 11:19

Во неодамнешното истражување на аналитичката компанија "D'Marie", 14-те девојки кои ја носат титулата Ангели на Викторија беа споредени во однос на нивната влијателност на социјалните медиуми.

Познато е дека овие супермодели имаат огромна медиумска моќ, но не се сите еднакви. "D'Marie" создаде алгоритам кој опфаќа 24 различни специфични метрички вредности за секоја социјална мрежа одделно, а моделите се оценувани во различни категории.

Очекувано, на првото место се најде Адријана Лима, а погледнете кои се останатите четири убавици кои владеат на интернет:

1. Адријана Лима

2. Алесандра Амброзио

3. Тејлор Хил

4. Џозефин Скрајвер

5. Лили Олдриџ