Ова не е тоа што мислите!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 30.12.2016 - 13:12

Океј е да бидете малку шокирани, и ние се збунивме. :) Можете да го замислите изразот на лицето на 18-годишната Шелби Донован кога го отворила новогодишниот подарок од својата мајка, а од шарената хартија излегло нешто што ужасно многу потсетува на секс-играчка!

Во виралниот твит кој ги изнасмеа цел свет, Шелби ја открива нејзината оправдана грешка - ова е само држач за чаши!

Победник во категоријата "Шеги на нејзина сметка" е бабата на Шелби, која овој подарок го прогласила за "бизнис-варијанта преку ден, забава за навечер"!