Ова е причината зашто кралското семејство не се држи за рака

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 19.03.2017 - 20:24

Кога е во прашање кралскиот пар, принцот Вилијам и војвотката Кејт скоро никогаш не можеме да ги видиме во моменти на размена на нежности, па макар тоа било и држење за рака.

Приметено е дека они во јавноста се држат на дистанца. Причината за тоа не е протокол, бидејќи не постои правило по кое не смее да има физички контакт меѓу нив. Всушност, станува збор за техничка природа и знак на пристојност.