Ова е можеби најсекси архитектката во целиот свет!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 03.03.2017 - 17:23

Џеси Карли Џонстон е атрактивна девојка и фотомодел која доаѓа од Торонто, Канада.

Покрај добриот изглед, таа може да се пофали и со диплома од архитектонскиот факултет, а сега е студентка по кулинарство.

Себе си се опишува како "диво дете" и борбена лавица во животот, што е воедно и нејзиниот хороскопски знак.

Џеси ја сака уметноста и дизајнот, како и украсувањето на телото со тетоважи. Отсекогаш била заинтересирана за работата како модел, меѓутоа во тоа ја спречувала нејзината висина. Сепак, сосема случајно добила шанса и успеала во тоа, па сега е гласноговорник дека во оваа професија можат да успеат жените од сите облици и висини.