Откачено

Невестата Хејли Смит (24) стана популарна на Инстаграм, откако хронолошки го документираше своето слабеење во...
Во американското "Today Show", една шминкерка реши да го сруши митот кој постои за скапата козметика и тоа дека...
Некои трендови никогаш не излегуваат од мода. Други привремено исчезнуваат, па години подоцна се враќаат...
Како што ние често за 1-ви Април или за Халоувин се маскираме во славните ѕвезди, на нив им преостанува да се...
Сигурни сме дека сте ја гледале секоја епизода од популарната серија "Friends" дури и по неколку пати, но што...
Човечкиот ум е навистина фасцинантна работа, а сигурни сме дека сите имате безобразен ум, без разлика дали...
Во последниве години имаме видено многу креативни и интересни запросувања, па навистина е реткост кога некое...
Кој рече дека ако очекувате дете не може да се забавувате, а и вие да се однесувате како дете?
Неодамна на интернетот се појави објава за тоа како би изгледало кога некои од најславните "Пријатели" би имале...
Денес на интернетот се појави видеото кое предизвика воодушевување кај интернет корисниците, а станува збор за...
На крајот на октомври Американците ќе ја прослават Ноќта на вештерките, а ние можеме да уживаме во нивните...
Индискиот бизнисмен кој живее во Дубаи, Балвиндер Сахани, на аукција ја купил регистарската табличка со број 5...
Интернетот никогаш не престанува да изненадува, а уште еден доказ за тоа е пародијата од филмот "Fifty Shades...
Сигурно се сеќавате кога настана војната меѓу двата спротиставени табори во врска со бојата на славниот фустан...
Повеќето од нас се раѓаат без или со многу малку коса. Но тоа не е случај со Џуниор Кокс-Нун од Брајтон,...
Кучињата немаат веѓи како луѓето, но ете, на некого му текнало да се запраша како би изгледале доколку би имале...
Не е лесно да се излезе добро на фотографија, и ова не важи само за луѓето...
Кога и да видите знак на кој пишува "Пази куче", очекувате дека зад вратите се крие некој опасен ѕвер кој...