Откачено

Планетарно популарниот филмски хит "Mad Max" освои неколку Оскари и предизвика бурна расправа кај холивудските...
За Топер Брофи и неговото кутре Розенберг сево ова започна како пародија на Инстаграм-мајките кои си ги...
Доколку мислевте дека мажите се посилен пол, оваа Швеѓанка сигурно ќе ве предомисли...
Иако кога ќе помислите на луѓето од Иран прво што ви доаѓа на памет е дека станува збор за посиромашни и...
Освен ако не живеете под карпа и немате пристап до интернетот, досега сигурно веќе знаете за планетарно...
Сибирските хаски освен што се познати по прекрасното крзно и кристално сините очи, познати се и по тоа што...
Дечкото кој е познат по тоа што објавува шеговити видеа на својот канал на YouTube, Дерек Десо, одлучил да ја "...
Австралиската комичарка Селест Барбер е жената која дефинитивно знае како да ве изнасмее. Освен нејзините...
Еден британски универзитет решил да ги искористи "големите мисли" на Хомер Симпсон и остатокот од жителите на...
Сите знаеме како мачките гледаат на нас. Како робови кои се на светот само за да им служат додека заговараат...
Дечкото се претставува само како Роб, односно како Обичниот Роб. Обичниот Роб е најдобар пријател со сите...
Анастазија Дева (24) неодамна беше прогласена за помошничка Министерка за европски интеграции. Украина и...
Иако поголемиот дел од поранешните советски републики се обидуваат да ги уништат спомениците од таа ера, сепак...
Секој родител има свој начин на воспитување на децата. Така, овој татко реши наместо да ѝ забранува на својата...
Уште една причина за радост на обожавателите на Нутела, и уште еден потсетник колку сме тапа што немаме ни...
Традиционално, во Америка првиот танц невестата го игра со својот татко. Ова симболично одвојување помеѓу...
Ануча "Ча" Саенгчар е костимограф од Тајланд, кој своето слободно време го користи за преправање во своите...