Откачено

Нормално е да имате идол од листата на славните ѕвезди. Нормално е и да сакате да бидете како својот идол. Само...
Иако понекогаш уличната уметност се смета за вандализам, дури и најголемите критичари мора да признаат дека...
Некои предлози за брак се поепски од другите. На пример, овој каде што Ник Јаневски (Јаневски?! Мора да е...
Нема ништо што татковците нема да направат за своите мали принцези. Па, макар и ако треба да издржат "третмани...
Дали сте и вие од оние луѓе кои кога ќе изјават дека ќе се обиидат да готват, сите бегаат и се заклучуваат по...
Секоја работа, без разлика дали е во канцеларија или од дома, си има свои предности и слабости. Па, ако некогаш...
Постои изрека која вели да не ја судиме книгата според нејзините корици, и тотално може да се примени на оваа...
Цртаната серија "Симпсонови" очигледно е подобра во предвидување дури и од Нострадамус, па во овој момент не ни...
Дали некогаш сте се запрашале како би изгледале логоата на познатите компании, доколку тие навистина ги...
Овие волшебни музички инструменти буквално изгледаат и звучат како да се подарок од некои вонземјани, бидејќи...
Некои луѓе се родени без нив, а некои луѓе ги изгубиле екстремитетите во некаква несреќа, а понекогаш не е...
Роми Куперус, или повеќе позната по нејзиниот бренд "Роми де Боми" е холандската дизајнерка која ги креира овие...
Понекогаш треба на малите проблеми да им се пристапи со хумор, а има некои работи кои ќе ги разберат само...
Доколку мислите дека светот на лудите облеки почнал со Лејди Гага, се лажете! Прочепкавме во историјата на...
Навистина е тешко да се биде самохран родител, но понекогаш ќе налетате на луѓе како овие татковци кои...
Реките и каналите во Лондон се заледени поради екстремно студеното време, што се покажа како голем проблем за...
Кога се прави свадба, неверојатно важно е првиот пат кога младоженецот ќе ја види невестата - па тоа се снима,...
Ова е можеби една од најубавите работи кои се случуваат на интернетот во новата година, а доколку сакате да се...