Откачено

Седумгодишниот Богдан Иванковиќ од Србија има ретко необична моќ. Имено, тој со своето тело привлекува предмети...
Погледнете го трикот кој за една недела го погледнале, веројатно голем дел од нив и пробале, речиси два милиони...
Кога се лета со брзина од 800 километри на час во борбен авион кој чини 68 милиони фунти, сигурно дека добра...