Откачено

И мажите и жените имаат свои начини на воспитување на своите деца, а покрај многуте работи во кои се...
Не знаеме на кого му текнало да ги направи овие пресмешни споредби, ама дефинитивно ќе уживате во погодувањето...
Во последниве години имаме видено навистина многу двојнички на Тејлор Свифт, но последната "близначка"...
Кога мајката ќе замине на пат, дури и на краток временски период, многу често во домот знае да настане хаос....
Децата честопати знаат да нѐ изненадат со својата креативност и да нацртаат цртежи кои на нас возрасните можеби...
Велат дека кога сакате нешто добро да го направите, подобро да го направите сами, и ништо нема да тргне наопаку...
Во очекување на филмуваната верзија на "Убавицата и ѕверот" каде главната улога ќе ја толкува убавата и...
Нормално е да имате идол од листата на славните ѕвезди. Нормално е и да сакате да бидете како својот идол. Само...
Иако понекогаш уличната уметност се смета за вандализам, дури и најголемите критичари мора да признаат дека...
Некои предлози за брак се поепски од другите. На пример, овој каде што Ник Јаневски (Јаневски?! Мора да е...
Нема ништо што татковците нема да направат за своите мали принцези. Па, макар и ако треба да издржат "третмани...
Дали сте и вие од оние луѓе кои кога ќе изјават дека ќе се обиидат да готват, сите бегаат и се заклучуваат по...
Секоја работа, без разлика дали е во канцеларија или од дома, си има свои предности и слабости. Па, ако некогаш...
Постои изрека која вели да не ја судиме книгата според нејзините корици, и тотално може да се примени на оваа...
Цртаната серија "Симпсонови" очигледно е подобра во предвидување дури и од Нострадамус, па во овој момент не ни...
Дали некогаш сте се запрашале како би изгледале логоата на познатите компании, доколку тие навистина ги...
Овие волшебни музички инструменти буквално изгледаат и звучат како да се подарок од некои вонземјани, бидејќи...
Некои луѓе се родени без нив, а некои луѓе ги изгубиле екстремитетите во некаква несреќа, а понекогаш не е...