Откачено

Многу ќе се сложат дека....
Вчерашната...
Кели Озборн сакаше да го забележи моментот кога уживаше на базен...
Светот...
Кога ќе....
Зорица Антиќ или под уметничкото има Low Z, веќе е позната по својата способност за тверкање и играње...
Ви го претставуваме видеото кое е хит овие денови на социјалните мрежи.
Овие неверојатно симпатични маж и жена од Јапонија се во брак цели 37 години, и секој ден прават генијални...
Дигиталната манипулација на фотографиите може да направи што и да замислите, но вистинско чудо е кога по игра...
Понекогаш посетителите на музеи и културни објекти едноставно не знаат кога е доста со правењето на фотографии...
Која е разликата помеѓу Ријана и папагал? Кога ќе го изгледате видеово, ќе видите дека нема многу разлика,...
Во последните неколку години се зголеми популарноста на козметичкото тетовирање, кое вклучува трајна шминка и...
Се плашите да скратите пола сантиметар од фризурата што ја имате последниве десет години? Бидете похрабри и...
Во денешно време скоро и да не можете да кажете нешто без да бидете обвинети дека напаѓате некоја од ранливите...
Поранешниот Дизни скулптор, Чак Вилијамс, започна кампања на "Кикстартер" за собирање средства за производство...
Досега имаме видено многу двојници и двојнички на славните личности, а овој пат сме убедени дека поголема е...
Можеби родителството е најтешката работа во светот, но некои мајки и татковци навистина знаат да ја извлечат...
Кијао Девеи и Лиу Шиксу се кинеска двојка која е во брак веќе 67 години. Но, и покрај тоа што тие сега се во 80...