Откачена галерија: Кој го носи подобро?

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 12.02.2017 - 22:18

Не знаеме на кого му текнало да ги направи овие пресмешни споредби, ама дефинитивно ќе уживате во погодувањето кој го носи подобро :)

Ким Кардашијан или... кит? :)
Џастин Бибер или бебе? :))

Повелете!