"Опасна" девојка само за најхрабрите!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 28.11.2016 - 20:57

Мишел Левин е една од водечките фитнес инструкторки во американската држава Флорида, а некогаш работела во болница во Венецуела.

Иако центарот на нејзиниот бизнис е во Америка, таа често патува секаде ширум светот кадешто ја покануваат да држи часови и семинари за фитнес.

Покрај нејзините познавања околу фитнесот, оваа Латиноамериканка знае како да се однесува и пред објективот во улога на модел.

На Инстаграм има вртоглави 9 милиони обожаватели, кои уживаат во нејзините жешки фотографии.